Anne Juul Wallin

Akupunktør, Psykoterapeut MPF, Master i NLP & Hypnose og Jordemoder

Opnå resultater!!!

Har du smerter? Lider du af allergi eller astma? Har du andre fysiske lidelser?

Har du brug for hjælp til stress, vægttab, sukkertrang, rygestop, angst, fobier, traume, sorg, depression eller andre psykiske problemer?

Ønsker du hjælp til at opnå graviditet?

Ønsker du en hurtigt fødsel eller selv at gå i gang? Har du graviditetsgener? Eller har du angst for den kommende fødsel?

Har du problemer med amningen? Er du usikker på dit nyfødte barns trivsel?


Der kan være mange forskellige grunde til, at du nu sidder og ser på min hjemmeside. Det du har til fælles med de fleste, der vælger en af mine behandlinger er, at du har en problematik, som jeg kan hjælpe med. Det kan enten være en fysisk problematik eller en psykisk eller begge dele.

Hvorfor så vælge mine behandlinger? Jeg er veluddannet og behandlingerne, der tilbydes her på hjemmesiden, er alle vel afprøvet og med utrolige gode resultater. Flere af dem med videnskabelig underbygning. Samtidig har jeg en helt unik fornemmelse for både fysiske og psykiske problematikker. Jeg arbejder ud fra den filosofi, at krop og sind er et. Hvis du har et fysisk problem, så påvirker det din psyke og omvendt. Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund, som autoriseret jordemoder, akupunktør, hypnotisør og psykoterapeut, der gør, at jeg kan anskue din problematik fra flere vinkler og dermed hjælpe dig på den måde, som passer dig og din problematik bedst. Mine behandlingsformer er også rigtig gode at kombinere.

Er du blevet interesseret i at vide mere, så gå ind på de forskellige punkter i menuen, som alle viser hen til en side om emnet. Punktet Mine behandlinger har en dropdown menu med alle de relateret emner.

Du kan også se, hvad andre skriver om mine behandlinger, før du bestemmer dig på siden: Anbefalinger

Har du spørgsmål, kan du gå til FAQ- siden

Du kan kontakte mig og bestille tid via sms på mobil: +45 51920412.

Du kan kan også læse om privatlivspolitikken for sitet og klinikken her: Persondatapolitik