Anne Juul Wallin

Akupunktør, Psykoterapeut MPF, Master i NLP & Hypnose og Jordemoder

Bioenergiser D-tox fodspa

Bioenergiser D-tox fodspa

Processen skaber ligevægt mellem de positive og negative ioner i cellerne, hvilket fører til, at kroppens naturlige processer arbejder mere effektivt og dermed udskiller uønskede affaldsstoffer og toksiner. Apparatet er godkendt som medicinsk udstyr og der er dokumenteret videnskabelige forskningsresultater ved flere forskellige lidelser, såsom:

Dårlig blodcirkulation, kronisk træthed, hudproblemer, eksem, hævelser, ødemer, allergi, psoriasis, migræne, fibromyalgi. 

Behandlingen foregår ved at man sætter begge fødder i et spa-kar med varmt vand tilsat lidt salt (se billedet nederst på siden). I karret er placeret en sonde, som sender en strøm af positive og negative ioner ud. De strømmer igennem kroppen og fæster sig ved modsat ladede celler. På den måde vil lymfesystemet blive stimuleret til at starte en afgiftning og udrensningsproces. Vandet bliver gradvist mere og mere brunligt og grumset. Jo flere behandlinger, jo klarer og mindre brunt bliver vandet. Det er et udtryk for den udrensning, som er foregået. Du kan se mere om Bioenergiser D-tox fodspa i videoen øverst i højre kolonne.

En Bioenergiser D-tox fodspa behandling kan bruges i alle de behandlinger, hvor kroppen har brug for en udrensning og en fornyet balance. Den vil også medføre et øget velvære. Den kan også være rigtig god i forbindelse med vægttab. Et afgørende skridt at tage, i forbindelse med at du prøver at tabe dig, er at detoxe din krop for ophobede skadelige toksiner. Disse toksiner kan hæmme ethvert mål for vægttab, da de blokerer den virksomme drift af dit fordøjelsessystem. Læs eventuelt mere om Bioenergiser D-tox fodspa på forhandlerens hjemmeside Bioenergiser.dk.

Behandlingen varer 30 min.. Den kan bruges som en selvstændig behandling eller i kombination med andre behandlinger, f.eks. akupunktur.