Anne Juul Wallin

Akupunktør, Psykoterapeut MPF, Master i NLP & Hypnose og Jordemoder

Hypnose

Hypnose på Amager

Hypnose er et yderst effektfuld værktøj til psykologiske forandringsprocesser. Det er blevet praktiseret i tusinder af år og er den ældste og mest beskrevne psykologiske metode. I 1900 tallet arbejdede forskellige læger og psykiatere (Freud for eksempel) med hypnose.  Som den bruges i dag er den primært udviklet i USA i 1950erne af Milton H. Erickson.

Hypnose er en tilstand, hvor ens bevidsthed er ændret. Ligesom når man falder i staver eller den tilstand, man er i, når man er opslugt af en god film, en god bog eller mediterer. Man kalder det også for trance. Det drejer sig i hypnosen om, at få personen til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til underbevidstheden, hvor vores adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle suggestioner eller forslag til adfærdsændringer, som personens underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når personen senere kommer ud af trancen.

Denne trancetilstand er meget hensigtsmæssige, når der i terapi arbejdes med f.eks. med NLP processer og strategier.

Hypnose kan bl.a. bruges til følgende problematikker:

Rygestop, neglebidning, migræne, søvnløshed, smertebehandling, kostforandringer, vægttab, overspisning, overdrevet sukkertrang, stress, konflikthåndtering, lavt selvværd, angst, angst for dyr, forbier, social angst, eksamensangst, præstationsangst, højdeskræk, flyskræk, barnløshed, depression, vrede, fødselsforberedelse (til at mindske smerte og angst).

Hvis du vil vide mere om hypnose som fødselsforberedelse, så klik på linket.

I rygestop behandlingen kan der også gives øreakupunktur og i behandlingen til vægttab/overspisning er det muligt at supplere med akupunktur, øreakupunktur og D-tox fodspa, for at opnå et endnu bedre resultat.

Jeg har endvidere udviklet og designet effektive lydfiler med baggrund i hypnosen og NLP’s sprogbrug til dig som gerne vil klare det selv eller som bare vil prøve det af, før du booker en tid til behandling. Du kan læse meget mere om hypnose og mine lydfiler på min anden hjemmeside: Lyd-kur.dk Du kan også se en lille video om hypnose på siden, hvis du har lyst til det.