Anne Juul Wallin

Akupunktør, Psykoterapeut MPF, Master i NLP & Hypnose og Jordemoder

Jordemodersamtale

Bruge for ekstra jordemodersamtale hos jordemoder med mange år erfaring?
Alle graviditeter er forskellige. Måske er du i den situation, at du har brug for/lyst til flere besøg hos jordemoderen end der tilbydes i hospitals regi? Måske har du overvejet selv at opsøge en jordemoder eller ammerådgivning?

Her tilbydes du en jordemodersamtale både før, under og efter en graviditet og fødsel, om det, som rør sig hos en kommende eller nybagt forældre. 

Måske er der ting, du bekymre dig om, når du overvejer at blive gravid? Du har her mulighed for at få en jordemodersamtale, før du overhovedet er blevet gravid, hvor du kan få talt om dine bekymringer.

En jordemodersamtale hos mig supplerer sundhedsvæsnets tilbud godt. Her har du mulighed for selv at vælge, hvor meget tid vi skal bruge sammen og hvor ofte. Du kan eventuelt bruge mig til jordemoderkontrol, vejledning, rådgivning, amme- eller barselshjælp. Måske har du brug for at få en anden vurdering eller en ekstra jordemoderkontrol? Måske har du noget på hjertet, som du har brug for, der bliver lyttet til? Lige meget hvad, er du altid velkommen og her er alt den tid, du måtte ønske.

Er du bekymret eller angst for den forestående fødsel? Eller har du brug for at tale om den forrige fødsel? Hvis bekymringen eller angsten er alt overskyggende, kan du overveje at blive behandlet med hypnose før fødslen. Læs mere om fødselshypnose.

Det er ikke altid lige let at komme hjem fra hospitalet med en nyfødt. Måske volder amning problemer? Har du brug for råd og vejledning omkring amning? Måske er babyen meget urolig? Er du i tvivl om dit nyfødte barns trivsel? Måske er humøret ikke helt som du forventede? Bestil en tid til en jordemodersamtale, så du kan få den hjælp, du har brug for til komme igennem denne tid på en god måde.

Endvidere giver Sygeforsikring Danmark tilskud til jordemodersamtale – læs mere.