Anne Juul Wallin

Akupunktør, Psykoterapeut MPF, Master i NLP & Hypnose og Jordemoder

Lydfiler

Jeg har, gennem mit arbejde som jordemoder, akupunktør, psykoterapeut og hypnotisør, gang på gang oplevet, hvordan vores sind har betydning for vores helbred. Hvis du også har den oplevelse, så har jeg nu udviklet nogle lydfiler som kan hjælpe dig.

Så ønsker du også at opnå mere? Brug lydfilerne…

Mere livskvalitet, mere glæde, mere ro, mere velvære og meget mere trivsel…

Med andre ord et bedre liv.

Så kan du nu gøre noget godt for dig selv. Lydfilerne er en hjælp til selvhjælp, nemt, bekvemt, ubesværet, lige når det passer dig.

Smæk benene op og sæt dig godt til rette i din ynglings stol eller i sofaen og lyt dig til øget velvære og livskvalitet.

Lydfilerne er designet til at takle forskellige problematikker. Du finder sikkert en der passer til dig og det du vil opnå.

Lydfilerne er udviklet og designet med baggrund i hypnosen og NLP’s sprogbrug til dig, som gerne vil klare det selv eller som bare vil prøve hypnosen af, før du booker en tid til behandling. Lydfilerne kan også bruges som supplement til anden behandling eller til den mentale forberedelse til at håndtere veer og fødslen.

Og hvad er hypnose så?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Hvis du vil vide mere om hypnose, kan du enten trykke på fremhævet ord eller følge linket til min nye hjemmeside, hvor der også ligger en lille video om emnet.

Du kan læse meget mere om disse effektive lydfiler på min nye hjemmeside: Lyd-kur.dk