Anne Juul Wallin

Akupunktør, Psykoterapeut MPF, Master i NLP & Hypnose og Jordemoder

Kontakt og beliggenhed

Her finder du kontakt oplysningerne og klinikkens beliggenhed.

OBS: Bemærk venligst, at klinikken indtil videre holder lukket frem til d.13.04.2020 pga. Corona smitterisikoen efter opfordringen fra Statsministeren og Sundhedsstyrelsen. Lukning kan eventuelt blive forlænget alt efter myndighedernes anbefaling.

Kontakt 

For tidsbestilling send en SMS på mobil: +45 51920412  (Du kan også forsøge at ringe, men jeg er ofte svær at få fat på, så sms er bedst. Hvis du ringer og ikke træffer mig, så læg en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.) 

Opkald med hemmeligt nummer besvares ikke!!! – så læg en besked, hvis du ringer fra et hemmeligt nummer, så jeg kan ringe tilbage.

For spørgsmål gå til FAQ-siden.

Du kan også finde andet info på min facebook side:

AFBUD SKAL SKE SENESTE 24 TIMER FØR OG KUN VED AT RINGE ELLER SENDE EN SMS.

Ved for sent afbud er det fuld betaling. Kun fra fødende accepteres sent afbud.

Du gøres opmærksom på, at der optages en papirjournal på alle kunder i klinikken, se mere på: persondatapolitik

Beliggenhed

Klinikken er lokaliseret i Tårnby på Amager, nær København. Bus 350S, mod Dragør (hvis du kommer inden fra København) stopper lige ud for stien til Askelykkevej, som fører ned til adressen. Toget kører til Tårnby St., som ligger i gå afstand. Gode og gratis parkeringsmuligheder.

Beliggenheden er i mit hjem i eget lokale. Indgangen er via vores hoveddør, som ligger i en høj stueplan og lokalet ligger på 1. sal. Du kommer igennem vores hjem på vejen til behandlingslokalet. Du skal kunne gå på trapper for at komme i behandling hos mig. Der er toilet adgang og du behøver ikke medbringe noget selv, men er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget håndklæde til at ligge på, hvis du syntes.

Adressen er:

Borrelyngen 8, 2770 Kastrup, Amager, København.

Se beliggenhed på kortet her: